luni, 7 noiembrie 2011

CNBLUE la Premiile So-Love VOTATI !

K-Pop-ul atrage tot mai multa atentie in Europa , trendurile curente vor fi aratate la Premiile SO-LOVED in fiecare an. Pe baza numarului de voturi si castigatorului la fiecare categorie, Premiile vor arata ce artist va avea sansa de a fi pe piata din Euopa . Asadar So-Loved si Culorile-K din Coreea au adunat informatii importante pentru fanii K-Pop ca si idolii acestora . Premiile SO-LOVED are loc deja pentru a doua oara in 2011. Toti fanii K-Pop , nu conteaza unde traiesc in Europa, sunt invitati sa voteze .

Votatul in cele 17 categorii va incepe pe 1 Noiembrie pana pe 30 November . Puteti vota doar o data in fiecare categorie .

Castigatorii (sau firma lor ) li se vor comunica rezultatul in Decembrie si li se va trimite un certificat pentru premiu.

La sfarsitul lunii Decembrie, toata lumea e invitata sa participe la Show-ul Premiilor SO-LOVED cu petrecerea de dupa show, tinuta pe 29 Decembrie la Centrul Cultural Coreean in Berlin.Detalii despre Show vor fi publicate in curand. La show, rezultatele voturilor vor fi prezentate live . Pentru toti cei care nu pot vizualiza show-ul , il vom publica online a doua zi.

Dat fiind faptul cat de interesati sunt de Premiile so-loved , poate vota oricine din Europa . Oricum , voturile de la tarile non-Europene nu vor fi incluse in rezultatele finale.
PREMIILE SO-LOVED 2011 va sunt prezentate de :







Votati pentru:

Album – CNBLUE “First Step” : http://awards.so-loved.net/voting/album.php

Japan Release – CNBLUE “In My Head” : http://awards.so-loved.net/voting/japan.php

Music Video – CNBLUE “Love Girl” : http://awards.so-loved.net/voting/mv.php

OST – Jung Yonghwa “You’ve Fallen For Me” (Heartstrings) : http://awards.so-loved.net/voting/ost.php

Rock / Alternative – CNBLUE : http://awards.so-loved.net/voting/rock.php

Drama – Heartstrings : http://awards.so-loved.net/voting/drama.php

Boice Fighting! CNBLUE Fighting! Haideti sa ii facem pe baieti fericiti !

Sursa: So-Loved Awards 2011
Credite: CNBLUESTORM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu