luni, 9 aprilie 2012

YongHwa ia o pauză de 2 luni !


 Jung Yong Hwa  de la CNBLUE va lua o pauză !
După ce CNBLUE și-au fpcut comeback-ul cu melodia “Hey You” de pe noul mini album “Ear Fun” pe 26 Martie , au fost programați pentru promovări timp de 4 săptămâni . Recent ,  toboșarul Kang Min Hyuk joacă în drama  “My Husband Got a Family” și chitaristul Lee Jong Hyun care joacă în  “A Gentleman’s Dignity”, care va apărea pe SBS și este mult așteptată mai ales datorită mareluia actor Jang Dong Gun și a comeback-ului său după 12 ani .
Jung Yong Hwa va lua o pauză de 2 luni pe durata activităților individuale ale celorlalți membri . De la debut și până acum , rar au luat pauză de la programul lor , având activități atât în Coreea cât și în Japonia . Mai mult , Jung Yong Hwa a fost ocupat cu aparițiiîn diferite show-uri precum “We Got Married” pe MBC și pe SBS la “Night after Night” . Anul trecut a jucat și în drama de pe MBC “Heartstrings”.
Jung  Yong Hwa a clarificat , “În timpul celor două 2 luni de cacanță nu voi avea vreun program  oficial și mă voi concentra doar pe muzică ”.A mai adăugat , “Depinde de rezultat , sper ca melodiile mele să fie incluse pe următorul album .”
Firma lui a spus că , “Din moemnt ce Jung Yong Hwa este capabil să își compună propriile melodii , îl vom susține .”
Între timp , noul album al celor de la CNBLUE  Ear Fun” primește multă iubire și atenție ași s-a vândut în peste 70,000 de copii .

Sorsă: Star Today
Credite: cnbluestorm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu