vineri, 16 martie 2012

A Gentleman’s Dignity-Synopsis și analiza personajelor.


Jang Dong Gun
Seo Jae Myung, pentru limbajul său „dușmănos”, este Arhitectul Șef și CEO la o companie de arhitectură. El are totul , cu o față și un corp perfect. Cunoscut de asemenea pentru abilitatea de a fura inimile femeilor, Seo Jae Myung se bucura de atenția primită de la femei , ceea ce se explică faptul că s-a născut să fie singur . Motivul pentru care este singur este faptul că nu vrea să-și împartă căștigurile cu viitoarea soție și copiii.
80% din discuția sa conține “limbajul jignitor sau limbajul vicios și incendiar” și 20% conține “pun în evidență greșelile și corectez oamenii”. De când a excelat în inginerie, este dependent de analiză și statistică. Îi place să caute motive și cauze și crede că poate calcula sentimentele oamenilor. Dar în final întâlnește o femeie pe care nu o poate citi deloc.
Kim Ha Neul
În vârstă de 36 de ani Song Ye Soo este o profesoară de etică și arbitru pentru o chipă amatoare de baseball formată din adulți . Nu este așa strictă dar este fermă și carismatică. De asemenea , Song Ye Soo nu este chiar aspră sau rea, dar este severă și determinată. Își instruiește studenții cu pasiune cum să respecte demnitatea umană , cum să mențină aprecierea față de oameni și să se iubească între ei. Timp de 3 ani, l-a iubit pe Im Tae San care este în aceeași echipă de baseball , însă nu îi împărtășea iubirea. Din păcate Seo Jae  Myung declanșează iubirea ei , însă acesta nu o împărtășește . Așadar ea se simte frustrată.
Kim Soo Ro
Cu mintea pură și un macho man, acesta este Im Tae San. El este un co-CEO la compania de arhitectură și un arhitect.  El are un corp sexy precum și gândirea acestuia .El acțiunează înainte să gândească însă niciodată nu regretă rezultatul obținut. El este un bărbat cool și hot dar și unul cu mintea pură și genul macho man. El a avut p relație cu femeia cu o inimă de gheață  Sae Ra care este prietenă cu Ye Soo. Dar într-o zi află că Ye Soo îl place.
Kim Min Jong
Doctorul romantic- Choi Yoon – un oftalmolog. Îi lipsește soția sa care a murit cu 7 ani în urmă și este plin de durere. El este singurul dintre prietenii lui care acțiunează și gândește matur.  Im Mae A-Ri  în vârstă de  24 de ani este sora prietenului său (Im Tae San) și este îndrăgostită de el. Și el începe să o iubească.
Lee Jong Hyuk
El este Ko Young Do, deținătorul unui coffee shop. Obișnuia să fie popular printre fete când era tânăr, chiar fiind denumit “Apgujeong’s Orange Jok și Kingka”. Odată ce a înaintat în vârstă și nu mai era așa popular, s-a căsătorit cu o femeie mai mare decât el și a devenit președintele acestui coffee shop. După ce s-a căsătorit el încă mai consumă alcool, umblă cu alte femei și joacă jocuri de noroc așadar soția  sa  Min Sook a dorit să divorțeze. Dar problema este că el trebuie să îi returneze acel coffee shop.
Kim Min
Kim Min Sook  este o femeie de 44 ani și lucrează în domeniul imobiliar și în serviciile de leasing. Arată cu 10 ani mai tânără decât este și e foarte frumoasă,  inteligentă și bogată , cu  studii superioare. Ea crede că banii cumpără orice. Dar banii nu rezolvă orice problemă a ei cum ar fi aventura soțului ei și faptul că nu au niciun copil de când s-au căsătorit.
*Încă nu este decis*
  • Hong Sae Ra  este o jucătoare de golf în vârstă de 36 de ani cu inima de gheață și prietenă cu Im Tae San.
  • Im Mae A-ri are 24 de ani și lucrează ca și coordonator la un oftalmolog. În trecut a fost o fată mai plinuță și nu a avut niciodată noroc în dragoste. A plecat în New York cu mărimea 88 și s-a întors în Coreea cu mărimea 44. A vrut să se răzbune pe prima sa dragoste amară Choi Yoon. Dar are sentimente ciudate pentru el deodată.
Lee Jong Hyun
Colin este un student coreean-american de 19 ani . După moartea mamei sale, s-a simțit trădat de tatăl său vitreg deoarece s-a recăsătorit și a fugit de acasă pentru a-și căuta tatăl biologic în Coreea. “Unul din voi ESTE tatăl meu,”  le-a spus celor 4 gentlemani cu care locuiește .
Arma lui de șarm este puritatea și tactica este zâmbetul. Este șmecher , neașteptat și este un băiat 4 dimensional care le controlează viața celor 4 gentlemani.
Într-o zi o fată apare în viața lui. Acest băiat de 19 ani îi menționează numele toată ziua , aproape ca ecourile din vârful muntelui. Și prima lui poveste de dragoste  la fel ca cea a tatălui său .
Colin va schimba situația dramei fix în mijlocul acesteia. Va aărea în mijlocul dramei pentru a creea probleme celor 4 cupluri. Le-a spus celor 4 gentlemani,”Unul din voi ESTE tatăl meu”.  Apoi aceștia și-au retras cuvinte când acesta le-a dovedit că s-au culcat cu Soo Hee pentru nopți nesfârșite.
Soo Hee este mama lui Colin’și acea “Madonna” a celor 4 gentlemani când au fost tineri și a fost iubită de cei 4 gentlemani dar ea nu le-a împărtășit iubirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu