marți, 27 martie 2012

13,000 de copii ale albumului „Ear Fun” au fost vândute, CNBLUE i-a întrecut Big Bang, SHINee, & 2AM în vânzarea albumelor


Trupa rock de băieți CNBLUE i-au întrecut pe cei de la  Big Bang, SHINee, și 2AM în vânzarea albumelor ajungând pe locul #1 .
CNBLUE și-au făcut comeback-ul în Coreea după un an , timp în care s-au ocupat de promovarea în marketingul internațional. Trupa a avut un spectacol pentru presă pe data de 26 și din moment ce au vândut peste  13,000 de copii ale albumului într-o singură zi , și-au arătat influența puternică în industria muzicală.
În timpul performanței CNBLUE au cântat melodia  ‘Hey You’ și pre-melodia ‘Still In Love’ fde pe al III-lea mini album . CNBLUE a mai cântat și melodia în japoneză  ‘In My Head’ demonstrând maturizarea lor ca muzicieni.Opinia celor din industrie este că CNBLUE au luat-o de la început și acum chiar se pot bucura de performanța lor.
Noul album ‘EAR FUN’se bazează pe rockul modern , dar ca și numele albumului toate melodiile sunt „ușoare” pentru ureche și evită să fie prea serioși. Membrii din CNBLUE au subliniat și faptul că nu dau importanță competiției și singură lor preocupare este să se distreze pe scenă și să facă muzică plăcută.
CNBLUE vor apărea cu un comeback la TV pentru prima dată pe 29 Martie la Mnet ‘M! Countdown’.
Sursă: WStarNew
Credite: CNBLUESTORM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu