miercuri, 28 septembrie 2011

Motivul pentru care CNBLUE sunt atat de populari- Ei sunt muzicieni nu idoli !




Care e motivul pentru care atentia catre CNBLUE a crescut ? Nu pentru ca ei sunt niste idoli , ci pentru ca sunt muzicieni !
“Nu suntem idoli , ci muzicieni!”
CNBLUE inca nu si-au facut debutul in Japonia , erau cunoscuti ca o trupa indie. Dar , ei deja au avut o reputatie excelenta inca dinaintea debutului official ( 19 Octombrie ).Au inceput sa atraga atentia fanilor japonezi prin Jung YongHwa care a jucat in “ You’re beautiful”.
Pe 25 Septembrie , Turnul de inregistrari Shibuya nu ii putea control ape fanii care au venit sa cumpere CD-uri inca de dimineata devreme. Ultimul album indie al celor de la CNBLUE “392” pus chiar aproape de intrare. Staful din Turnul de record au comentat la celor de la CNBLUE : “ In aceste zile , CNBLUE a castigat multa popularitate in Japonia . Albumul lor mereu s-a vandut bine .” In magazinele coreene , CNBLUE sunt numiti “ muzicieni” , un “ grup care concureaza cu propiul lor sitil de muzica” . Bineinteles ca , au primit multe aprecieri deoarece isi compun singuri melodiile de pe albume.
CNBLUE care s-au dovedit a fi populari cu aproximativ 20.000 de fani chiar inainte de debutul official in Japonia , isi vor lasa deoparte activitatile indie , si se vor muta in lumea muzicii din Japonia , la Warner Music Japan.
Pe 25 Septembrie dupa-amiaza , CNBLUE au tinut un concert la Yokohama Arena. “ De fapt am fost cam stresati sa ne facem debutul , dar acum o vom lua de la capat pentru a fi capabili sa va aratam performanta noastra excelenta “.

Credite: http://cnbluestorm.com
Traducere engleza-romana: Andrea@Boice Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu