marți, 6 decembrie 2011

Mesaj important din partea celor de la FNC pentru fanii trupei CNBLUE


Din moment ce unii fani s-au adunat în platforma de la Shinkansen şi a devenit foarte aglomerat , iar au fost împinşi în momentul în care membrii se aflau în drumul lor spre turneul din sesiunea curentă.Situaţia s-a agravat încât oamenii puteau cădea în calea lor şi asta s-ar fi putut întâmpla în orice moment.
Așadar, ne pare cu adevărat rău, dar din moment ce a fost un mare necaz pentru alţii (de la Shinkansen), şi, de asemenea, deoarece s-au provocat probleme severe altor artiști de la companie , am decis să nu mai utilizăm Shinkansen sau alte transporturi publice pentru artiştii noştri în timpul călătoriilor în Japonia de acum încolo.
Aşa cum deja am anunțat înainte, aşteptarea sau urmărirea artiştilor noştri în aeroporturi sau în locurile publice, nu numai că vor deranja pe alții, dar, de asemenea, există o posibilitate care ar putea duce la leziuni neaşteptate sau probleme fanilor .
Noi îi apreciem în mod deosebit pe cei care îi sprijină pe artiştii noştri. Dar din moment ce membrii nu doresc ca o astfel de situaţie să aibă loc, de asemenea, regret (că această notificare trebuie să fie făcută).
Vom continua să interzicem aşteptares sau urmărirea artiştilor noştri în aeroporturi sau a locuri publice. Deşi ne pare rău pentru anunţul repetat, vă mulţumim pentru înţelegere şi cooperare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu