miercuri, 4 aprilie 2012

CNBLUE și ajutorul dat copiilor din Africa !


Trupa coreeană CNBLUE vor construi o școală ce va purta numele lor într-un sat din Africa de Vest , comform spuselor dintr-o conferință cu FNC Entertainment de Miercuri . 
FNC a spus că CNBLUE construiesc o școală în satul Niamadougou, Burkina Paso, pentru a îmbunătăți nivelul educațional în una din cele mai sărace țări  .
Cu această decizie , vor ajuta în jur de 1.100 de copii din acest sat cu ore după școală și mese plătite , anual .
Eforturile caritabile ale celor de la CNBLUE , care deja au început din utlima lună , vor consta în o parte din banii obținuți de pe albumele vândute și biletele de la concerte .
Am căutat multe metode de a mulțumi pentru iubirea primită de la fani și am venit cu ideea aceasta cu proiectul cu școala ,” asta au spus stafful . “Vom susține în continuare pe copii abuzați și neglijați (din toată lumea ).
Formată din Lee Jung-shin, Jung Yong-hwa, Kang Min-hyuk și Lee Jong-hyun,CNBLUE au revenit cu noul mini album  “EAR FUN” pe 26 Martie .
Bazat pe datele de la Topul  Hanteo, albumul celor de la CNBLUE s-a vânduit în peste 53,155 de copii în doar 7 zile de la comeback-ul de săptămâna trecută .

Credite: CNBLUESTORM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu